Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı Film Müzikleri

Peter Hedges tarafından yönetilen, Jennifer Garner ve Joel Edgerton başrollü yeni fantastik drama komedisi Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı’nın film müzikleri listesi:

Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı Orijinal Motion Picture Film Müzikleri
Müzik: Geoff Zanelli.

1. You’re Gonna Find It Hard To Believe
2. Life Goes On
3. That’s Not Normal
4. Our Kid
5. …Now What?
6. Is He For Us?
7. Cherry On Top
8. I Can Only Get Better! (A Glass Half Full Person)
9. Love And Be Loved
10. There’s Something You Need To See
11. Funny, Like Uncle Bub
12. Why Not Make A New Kind Of Pencil?
13. Nice Socks
14. Picasso With A Pencil
15. Run The Other Way
16. This World They Created
17. Think “Tree”
18. The Championship Game
19. I’m With “0″
20. The Winning Goal
21. I Let Her Go
22. We Better Get Inside
23. Never Give Up
24. So Much Is Possible
Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı Şarkı - Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı Müzik - Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı Film Müzikleri - Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı Skor

Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı film müzikleri Walt Disney Records tarafından 14 Ağustos 2012’de satışa sunulacak.