Ejderha Dövmeli Kız Film Müzikleri

David Fincher tarafından yönetilen yeni gerilim draması filmi Ejderha Dövmeli Kız’ın film müzikleri listesi:

Ejderha Dövmeli Kız Orijinal Motion Picture Film Müzikleri
Müzik: Trent Reznor ve Atticus Ross

1. Immigrant Song
2. She Reminds Me Of You
3. People Lie All The Time
4. Pinned and Mounted
5. Pinned and Mounted
6. What If We Could?
7. With the Flies
8. Hidden In Snow
9. A Thousand Details
10. One Particular Moment
11. I Can’t Take It Anymore
12. How Brittle The Bones
13. Please Take Your Hand Away
14. Cut Into Pieces
15. The Splinter
16. An Itch
17. Hypomania
18. Under the Midnight Sun
19. Aphelion
20. You’re Here
21. The Same As the Others
22. A Pause for Reflection
23. While Waiting
24. The Seconds Drag
25. Later Into the Night
26. Parallel Timeline (Alternate Outcome)
27. Another Way of Caring
28. A Viable Construct
29. Revealed In the Thaw
30. Millenia
31. We Could Wait Forever
32. Oraculum
33. Great Bird of Prey
34. The Heretics
35. A Pair of Doves
36. Infiltrator
37. The Sound Of Forgetting
38. Of Secrets
39. Is Your Love Strong Enough?
Ejderha Dövmeli Kız Şarkı - Ejderha Dövmeli Kız Müzik - Ejderha Dövmeli Kız Film Müzikleri Soundtrack

Sony Pictures aracılığı ile “Immigrant Song’u aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz:

Ejderha Dövmeli Kız “Immigrant Song” — Trent Reznor & Atticus Ross feat. Karen O

Ejderha Dövmeli Kız filmi müzikleri 9 Aralık 2011’de satışa sunulacak.